Коледа В Оборище

za konkursa 3

Коледа в Оборище –

Здравейте, приятели

Коледните и новогодишните празници наближават, а с тях и желанието и надеждата, че тази година София ще изглежда по-празнична, по-красива и по-украсена от предишните години. Ние сме сигурни, че това е възможно (нали казват, че по Коледа стават чудеса), но само ако сами се постараем и погрижим за това.

Подтиквани от желанието и вярата ,ние от Фондация“За Оборище“ с подкрепата на община Оборище, стартираме една кампания,в която Ви приканваме да отделите малко време и енергия,за да украсите своя прозорец,балкон,витрина на офис или магазин,или заедно със своите съседи да декорирате по повод Коледа вашия жилищен вход.
Фондация „За Оборище” и община „Оборище”ще наградят най-оригиналните коледни украси на сгради на частни домове, офиси и обществени институции в района на общината, както и пространствата около тях.

Конкурсът за външна украса ще се проведе за първа година и е част от инициативата „Коледа в Оборище”.

Можете да заявите своето участие в конкурса ,като ни изпратите снимки на вашата украса/максимум 10 бр./ най-късно до 17-ти декември на следните имейли: zaoborishte@gmail.com, oborishte@so-oborishte.com
или като донесете снимки в Общината на бул.”Мадрид” № 1.Също така може да се обадите на телефон 0878135444 и ние ще дойдем да заснемем направената от Вас украса.

Жури ще разгледа обстойно и оцени постиженията на участниците,а най-интересните,ефектни и забавни украси,ще бъдат премирани с грамоти и награди.

Бъдете активни, изобретателни и оригинални!

Нека заедно създадем коледно настроение в квартала!

Да украсим Оборище … за Коледа!

« 2 на 2 »