Първи „Сбор в Оборище“

Скъпи приятели,

Ние,екипът на фондация „За Оборище“ имаме удоволствието да Ви поканим на поредната наша инициатива.
Нека на 10-11 април 2010 година заедно да отбележим нашата първа годишнина и официалния празник на район „Оборище“ с едно пътуване до град Панагюрище и местността“ Оборище“.


ПРОГРАМА

 

1-ви ден: 10.04.2010 година

Отпътуване в 09,30 часа от район „Оборище“, град София за град Панагюрище (97 км)

Пристигане около обяд (12,00 часа) в Панагюрище и настаняване в хотел Виктория 3***(www.hotelrestaurantvictoria.com)

 

13.00 часа Тръгване към местността Оборище/8 км/ ,където ще започне нашата екоинициатива -пролетно почистване и засаждане на дръвчета.

16.00 часа Пикник на открито. Връщане в града.

17.30 часа Посещение на дома за деца, лишени от родителска грижа „Павел Бобеков” в Панагюрище.Ще направим скромно дарение на дома и ще зарадваме децата с лакомства. Вечерта-парти по случай двойния празник.Нощувка.

2-и ден: 11.04.2010 година

Закуска. Ще започнем неделния ден със спортно мероприятие. От 10,00 часа приятелска футболна среща между сборни отбори на район „Оборище“ (София) и Панагюрище. Напускане на хотела до 12,00 часа. Свободно време за обяд.
Следобядът е посветен на културно-историческото богатство на града. Ще направим посещение и беседа в Историческия музей, където ще разгледаме новата експозиционна зала, в която е изложена уникална реплика на Панагюрското златно съкровище. Обиколката включва още – Дудекова къща ,къща-музей „Райна Княгиня“, експозицията „Макет на панагюрска чаршия“. Свободно време за разходка в града. Около 17,00 часа – отпътуване за град София.

Цена: 55 лв.

Цената включва:

 

– транспорт с автобус по маршрута София-Панагюрище-София

– 1 нощувка със закуска в хотел Виктория 3***

– обходен билет за всички музеи в Панагюрище

Драги приятели, бихме искали да ви уведомим, че 10% от сумата ще отиде като дарение за Дом „Павел Бобеков“ в град Панагюрище;

Вашият коментар